ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος: Ο Αιγιώτης που παίζει στην Αγγλία, συγκρίνει

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Αγγλία όσον αφορά το lockdown στον αθλητισμό με τη διαφορά ότι εκεί τα πρωταθλήματα συνεχίζονται μέχρι και την 6η Κατηγορία που είναι οι National League North και South.

 

Εκεί αγωνίζεται και ένα «δικό» μας παιδί, ο Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, που κατάγεται από το Αίγιο. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στο Νιούκαστλ αγωνιζόμενος με την Μπλάιθ Σπάρτανς (Blyth Spartans AFC).

 

«Εμείς συνεχίζουμε κανονικά μέχρι και την 6η Κατηγορία διότι θεωρείται επαγγελματική. Δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε. Απλώς, όποιες ομάδες έχουν κρούσματα μένουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Το ποδόσφαιρο έχει διακοπεί από την 7η Κατηγορία και κάτω, που είναι ερασιτεχνικό. Το καλό είναι ότι από την Τετάρτη (σήμερα) βγαίνουμε από το lockdown. Είναι δύσκολα λόγω του ιού, όμως εντάξει. Ποδοσφαιρικά τα πράγματα είναι μια χαρά», λέει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Σακελλαρόπουλος και προσθέτει: «Η 6η Κατηγορία είναι καλή και πολύ δυνατή. Κερδίζω πολύ εμπειρία παίζοντας και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχει μέλλον ποδοσφαιρικά».

 

Ζητήσαμε από τον αιγιώτη ποδοσφαιριστή να μας κάνει μια σύγκριση των αμοιβών που υπάρχουν στην Αγγλία σε σχέση με την Ελλάδα: «Τι να σας πω. Καμία σχέση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές της League 2, δηλαδή της 4ης Κατηγορίας που παίρνουν όσα παίρνουν και οι παίκτες στις μικρότερες ομάδες της SL1. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση». Στην Μπλάιθ Σπάρτανς αγωνίζεται ακόμα ένας Ελληνας, ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας που κατάγεται από την Κατερίνη.

 

O 21χρονος αμυντικός είναι σχετικά νέος στον σύλλογο, αφού υπέγραψε στις 2 Οκτωβρίου προερχόμενος από τη Γκέιτσχεντ. Ο Σακελλαρόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θύελλα Αιγίου και ύστερα μεταπήδησε στον Παναιγιάλειο.

 

9 ευρώ η μετάδοση live streaming!

Για να δείτε τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στο ελληνικό και στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η Μπλάιθ Σπάρτανς αγωνίζεται σήμερα με τη Γιορκ Σίτι κεκλεισμένων των θυρών και προκειμένου να διευκολύνει τους φιλάθλους, το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming με κόστος 8 λίρες, δηλαδή περίπου 9 ευρώ! Αυτή η τιμή δεν υπάρχει ούτε στις ομάδες SL 1 της Ελλάδας! Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για 6η κατηγορία Αγγλίας.

 

www.pelop.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου