ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Αιγιάλεια: Άρχισαν ήδη οι ζυμώσεις για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Αναμφίβολα ως ένα από τα καλύτερα «ντιλ» προεκλογικά για την παράταξη Σπηλιόπουλου στις περιφερειακές εκλογές αποτέλεσε η συμμετοχή του αδιαμφισβήτητα επιτυχημένου πρώην νομάρχη Δημήτρη Κατσικόπουλου στο ψηφοδέλτιο.

 

Παρότι φαινομενικά η πανδημία δεν επιτρέπει συσκέψεις και εξελίξεις, φαίνεται ότι αυτές ήδη δρομολογούνται –κι εδώ οι φήμες έχουν βάση...ώστε η παράταξη να μείνει στο «παιχνίδι» με τον Κατσικόπουλο να φέρεται ως το πρόσωπο που θα έχει τον πρώτο λόγο την επόμενη μέρα αφού φαίνεται ως ειλημμένη η απόφαση του Κ.Σπηλιόπουλου να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας.

 

Ως γνωστόν η εξέλιξη τη συνεργασίας Σπηλιόπουλου με τη Ν.Δ. δεν ήταν γι` αυτόν η αναμενόμενη, με τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τη θέση του στην ΕΡΓΟΣΕ και το πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις με την περιφερειακή αρχή και την κυβέρνηση.

 

Άλλωστε ο Σπηλιόπουλος δεν «εγκατέλειψε» ποτέ τα δημοτικά της Αιγιάλειας και ήταν άλλωστε αυτός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις Θεοδωρακόπουλου και Παναγόπουλου να στηριχθεί τελικά ένα «σχήμα» με επικεφαλής τον Γούτο. Αντίστοιχος ήταν άλλωστε και ο ρόλος του, το 2010 για να κατέλθει τότε υποψήφιος ο Θεοδωρακόπουλος.

 

Σε κάθε περίπτωση παρότι οι επόμενες εκλογές αργούν, η αντίστροφη μέτρηση για τις όποιες αποφάσεις έχει αρχίσει, μιας και οι παράγοντες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν πάντα με πολύ προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

 

Ημερήσιος της Αχαΐας

 

*Ο ίδιος ο κ. Σπηλιόπουλος πάντως, με παρέμβαση του, σε ανάρτηση του άρθρου, στα social media, χαρακτήρισε το ρεπορτάζ τελείως ανυπόστατο και αναληθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου