ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιάλειας διά τηλεδιάσκεψης

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7-6-10)

η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιάλειας, θα πραγματοποιηθεί διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), στις είκοσι επτά (27) Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00μ.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση Πρακτικού 1 διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ενός (1) καινούριου πετρελαιοκίνητου οχήματος τύπου VAN».

 

2. Έγκριση Πρακτικού 1 ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις – ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη και Αγίου Ανδρέα» Δήμου Αιγιαλείας.

 

3. Έγκριση Πρακτικού Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Οικονομικών προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων & λιπαντικών για τα έτη 2020 & 2021 για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας & των Νομικών Προσώπων του Δήμου», ως προς την ομάδα των λιπαντικών.

 

4. «Έγκριση Πρακτικού 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών Ατομικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας (γάλα)».

 

5. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή περίφραξης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο του Πανεπιστημίου Πάτρας (πρώην Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας)».

 

6. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Διακοπτού (20291» Δήμου Αιγιαλείας.

 

7. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην πλατεία του οικισμού Βρώσθενας της Κοινότητας Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας.

 

8. Έγκριση της αριθ. 2/2021 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την έγκριση του προϋπολογισμού, καθώς και του Πίνακα Στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2021.

 

9. Έγκριση της αριθ. 3/2021 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησής της για το οικονομικό έτος 2021.

 

10. Έγκριση διαγραφής επιβληθέντων προστίμων σε περίπτερα του Δήμου Αιγιαλείας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου