ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αχαΐα: Συνεχίζει άστατος ο καιρός - Βελτίωση από την Τετάρτη

Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα ξεκινήσει εβδομάδα που μας έρχεται για τους κατοίκους του Νομού Αχαΐας. Από την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

 

Για την πόλη της Πάτρας

 

Δευτέρα 25-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τρίτη 26-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τετάρτη 27-1-2021

 

Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις στο Παναχαϊκό Όρος από τα 700μ και πάνω τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

 

Πέμπτη 28-1-2021

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

 

Για την πόλη της Κάτω Αχαΐας

 

Δευτέρα 25-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τρίτη 26-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τετάρτη 27-1-2021

 

Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις στον Ερύμανθο από τα 700μ και πάνω τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

 

Πέμπτη 28-1-2021

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

 

Για την πόλη του Αιγίου

 

Δευτέρα 25-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τρίτη 26-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τετάρτη 27-1-2021

 

Αρχικά συννεφιά με ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις στο Παναχαϊκό Όρος και στο Όρος Κλωκός από τα 700μ και πάνω τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

 

Πέμπτη 28-1-2021

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη. Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/

και μετεωρολογικό σταθμό με κάμερα στην Αλυκή Αιγίου http://aigio.meteoclub.gr/

http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam.

Τοποθετήσαμε μετεωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή στα 650μ υψόμετρο και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ

http://paraskevi.meteoclub.gr/

 

Για την πόλη των Καλαβρύτων

 

Δευτέρα 25-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τρίτη 26-1-2021

 

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

 

Τετάρτη 27-1-2021

 

Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.

 

Πέμπτη 28-1-2021

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη. Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/

http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam

και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/

καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Άγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/.

Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/

 http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html.

Τοποθετήσαμε νέο μετεωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας στα 650μ και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://paraskevi.meteoclub.gr/.

 Επίσης θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαΐας.

 

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex

Ανανεώνει με Ctrl +F5.

 

Pelop.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου