ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Λ. Παπαδόπουλος: «Ανεπίτρεπτο, ημέρα αργίας για όλη την Αιγιάλεια, κάποιες πολυεθνικές να μη σέβονται τις μεγάλες τοπικές εορτές μας»

Ανεπίτρεπτο σήμερα 26 Γενάρη του 2021 ημέρα αργίας για όλη την Αιγιάλεια, κάποιες πολυεθνικές να μη σέβονται τα ήθη τα έθιμα, τις συνήθειες, το χαρακτήρα του τόπου μας και τις μεγάλες τοπικές εορτές μας. 

Επειδή είναι ανεπίτρεπτο αυτό που κάνουν και δυστυχώς δε γίνεται για πρώτη φορά από τη συγκεκριμένη πολυεθνική, καλούμε όλους τους καταναλωτές να γυρίσουν την πλάτη σε όσους δεν σέβονται τον Δήμο που τους φιλοξενεί και τον κόσμο που τους στηρίζει.

 

Ζητάμε από το Δήμο, τις Δημοτικές Παρατάξεις, το τμήμα εμπορίου της Περιφέρειας, την ΟΕΕΣΠ, τους αρμόδιους φορείς και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, να λάβουν θέση και να προασπίσουν τα σύμβολα και την ιερή ημέρα μνήμης του Δήμου μας.

 

Το παρών έδωσαν υπό καταρρακτώδη βροχή: ο έμπορος και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας και οικονομικός επόπτης της ΟΕΕΣΠ Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Τοπικός Σύμβουλος, έμπορος και εκλέκτορας της ΕΣΕΕ Σωκράτης Μαυρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων Αιγιάλειας Θανάσης Μπαλτιμάς και πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου Νέο Σαλμενίκο και ο επί τρεις γενιές παντοπώλης Σωτήρης Τσιρώνης.

 

Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου