ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Ε.Κ.: Καταδικάζει την λειτουργία πολυκαταστήματος σήμερα στο Αίγιο

Η επιμελητηριακή οικογένεια της Π.Α.Ε.Κ. καταδικάζει την λειτουργία πολυκαταστήματος, Γερμανικών συμφερόντων σήμερα στην Πόλη μας. Σήμερα που εορτάζεται η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας με απόφαση Προεδρικού Διατάγματος το οποίο κηρύσσει Αργία στον Δήμο Αιγιαλείας με κλειστές τις Δημόσιες Υπηρεσίες, όλα τα καταστήματα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πόλης μας.

 

Θεωρούμε ασέβεια την λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος και προσβολή μνήμης των ηρώων του 1821 εδώ όπου τέθηκε ο λίθος για να ξεκινήσει η επανάσταση του 1821για τον Δήμο μας και την Πόλη του Αιγίου(Βοστίτσας), όταν όλα τα υπόλοιπα Πολυκαταστήματα παρέμειναν κλειστά τιμώντας την Τοπική μας Επέτειο Μνήμης και Ιστορίας.

 

Επιπλέον στηρίζουμε την διαμαρτυρία του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας και καλούμε τον κ. Δήμαρχο Αιγιαλείας να προστατεύσει τους θεσμούς και τις αξίες του Δήμου μας.

 

Την Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση εκπροσώπησε στην διαμαρτυρία μας, ο Γραμματέας της και Έμπορος κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος(φωτο).


Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής Π.Α.Ε.Κ.
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου