ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας: «Το τρίτο κύμα της πανδημίας χτύπησε ακόμα μια φορά άτομο της σχολικής μας κοινότητας»

Αγαπητοί γονείς, δυστυχώς το τρίτο κύμα της πανδημίας χτύπησε ακόμα μια φορά άτομο της σχολικής μας κοινότητας. Όπως φαίνεται θα κληθούμε μέχρι το τέλος της να αντιμετωπίσουμε και αλλά τέτοια περιστατικά, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να τηρούμε πιστά τα πρωτόκολλα και να περιορίσουμε τις επαφές μας.

 

Η δασκάλα που βγήκε χθες το μεσημέρι θετική εκδήλωσε συμπτώματα 48 ώρες μετά την τελευταία επαφή της με τη σχολική κοινότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς αφού στο σχολείο πραγματοποιήθηκε απολύμανση και το θετικό κρούσμα δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από τη σχολική κοινότητα το κρίσιμο 48ωρο δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.

 

Οι δάσκαλοι του σχολείου μας δεν θα έθεταν ποτέ σε κίνδυνο ούτε τους μαθητές, ούτε τους ίδιους τους τους εαυτούς. Περαστικά στην δασκάλα μας, ευχόμαστε να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να επιστρέψει γερή στα καθήκοντά της. Μένουμε ασφαλείς τηρώντας τα μέτρα προστασίας, μένουμε ψύχραιμοι, σπέρνοντας πανικό και τρόμο δεν βοηθάμε την κατάσταση.

 

Πίσω από κάθε κρούσμα κρύβεται ένας άνθρωπος, μια ολόκληρη οικογένεια που φοβάται και ανησυχεί. Προσέχουμε και τι λέμε και τι κάνουμε γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 

2ο Δημοτικό σχολείο Ακράτας

 

 

https://dimzoits.blogspot.com/2021/01/2-2-n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου