ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Εμπορικός Αιγιαλείας προς Δήμαρχο: «Τηρείστε την απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για απαλλαγή των τελών στις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις»

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, του ζητά να τηρήσει την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή των τελών στις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις. 

 

Στην επιστολή που απευθύνεται στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας και κοινοποιείται στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην ΚΕΔΕ, στους Βουλευτές Αχαΐας, στην ΕΣΕΕ, στην Ο.Ε.ΕΣ.Π., στο Επιμελητήριου Αχαΐας και στα μέλη του Συλλόγου, αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

«κ. Δήμαρχε, ήδη το λιανεμπόριο, η μικροεπιχειρηματικότητα και η εστίαση βρίσκεται στο 3ο lockdown.

 

Είναι αδιανόητο να πληρώνουμε τέλη καθαριότητας και τέλη ηλεκτροφωτισμού έχοντας τα μαγαζιά μας κλειστά.

 

Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Αχαΐα και ίσως και μοναδικός στην Ελλάδα όπου η Δημοτική Αρχή δεν έχει απαλλάξει από αυτά τα έξοδα τα κλειστά μαγαζιά ενώ έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την κεντρική κυβέρνηση και το υπουργείο εσωτερικών, ως αρωγή για τις πληγείσες επιχειρήσεις.

 

κ. Δήμαρχε είναι πολλοστή φορά που σας μεταφέρουμε την απόγνωση των συναδέλφων μας.

 

Με χαρά είδαμε στα τέλη Δεκέμβρη την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή των τελών στις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις.

 

Παρακαλούμε πολύ τηρείστε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα.

 

Τα εκατοντάδες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θέλουν τον Δήμο αρωγό και όχι απέναντι τους».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου