ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Σήμερα στις 8μ.μ. η έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας μέσω τηλεδιάσκεψης

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67& 68 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ/87/Α/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» η ΕΚΤΑΚΤΗ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ (8) ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00 μέσω ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ (λόγω ματαίωσης της προγραμματισθείσας συνεδρίασης διά περιφοράς προκειμένου να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις προς το Σώμα από Τεχνικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μόνο  θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, που προέκυψε κατόπιν εγγράφου της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος περί ολοκλήρωσης της επεξεργασίας των στοιχείων περί των αναγκών των Δήμων για τη δημιουργία όλων των απαραίτητων Ενεργειακών Κοινοτήτων και άμεσης αποστολής της απόφασης του Δ.Σ. 

 

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος – Τεχνικός Σύμβουλος - για πληρέστερη ενημέρωση και απάντηση σε τυχόν ερωτήματα.

 

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  

 

Έγκριση ίδρυσης Ενεργειακή Κοινότητας με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος Δ1 Π.Ε.» με συμμετοχή  και του Δήμου Αιγιαλείας στο ταμείο της Ενεργειακής Κοινότητας - έγκριση σχεδίου καταστατικού και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Αιγιαλείας για υπογραφή καταστατικού και των απαιτούμενων διαδικασιών και ενεργειών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

https://dimzoits.blogspot.com/2021/03/blog-post_58.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου