ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μήνυμα Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα μνήμης και τιμής για τις γυναίκες η σημερινή μέρα, για τους αγώνες τους, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, όπου και απαίτησαν ισότητα, δικαιώματα, δικαιοσύνη και να γίνουν διακριτές, τα στοιχειώδη και αυτονόητα. 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έρχεται να υπενθυμίσει σ΄όλους μας τη διαχρονική παρουσία της Γυναίκας στην οικοδόμηση μιάς κοινωνίας, μέσα από τους πολλαπλούς της ρόλους και ταυτόχρονα αποτελεί και μια ημέρα αναστοχασμού για τη θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία. 

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με σεβασμό στους αγώνες, τη ζωή και το πνεύμα των γυναικών τιμά την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που είναι αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο, όντας ο πρώτος και μοναδικός πολιτιστικός σύλλογος στην περιοχή του τέως Δήμου Συμπολιτείας που κάθε χρόνο τιμούσε την ιδιαίτερη αυτή μέρα με την οργάνωση εκδηλώσεων. 

 

Ο Πολιτιστικός Σϋλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος εύχεται χρόνια πολλά σ' όλες τις γυναίκες του κόσμου, δηλώνοντας παράλληλα ηχηρό παρόν για τη στήριξη της προσπάθειας αυτής αλλά και τη θέση όλων των γυναικών στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου