ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου: Ένα χρυσό και δύο ασημένια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Στις 26 και 27 Ιουνίου 2021 η ομάδα της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου συμμετείχε με 6 αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιείται στην Πάτρα στην κατηγορία Κ16 (αθλητές/τριες του 2007 - 2006).

Στην πρώτη μέρα των αγώνων η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ καλά προπονημένη έχοντας εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες και απέσπασε 2 ασημένια μετάλλια!  

Η Λαμπίρη Μαρίνα στο αγώνισμα 200μ. με εμπόδια κατέκτησε τη δεύτερη θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 30.22'' και η Σκαπετοράχη Ασημίνα στο αγώνισμα 2.000μ. με φυσικά εμπόδια επίσης κατέκτησε τη δεύτερη θέση παίρνοντας ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 8.14!!!

Επίσης πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τα κορίτσια στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 με τις Χαντζέλη Αθηνά, Καλλιπολίτη Φαιναρέτη, Μαρδά Αθανασία και Σκαπετοράχη Ασημίνα!!!

Όλα τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν πραγματικά έναν φανταστικό αγώνα.

Την Κυριακή στις 27 Ιουνίου, τη δεύτερη μέρα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16, η ομάδα της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου με την Μεντζελοπούλου Παναγιώτα κατέκτησε την πρώτη θέση παίρνοντας χρυσό μετάλλιο στα 80μ. με εμπόδια με χρόνο πραγματικά από άλλον πλανήτη!!! Το χρονόμετρο έγραψε 12.04'' και πραγματικά η Μεντζελοπούλου «πετάει «πάνω από εμπόδια και οδεύει ακόμα πιο ψηλά με στόχο την κατάκτηση μεγαλύτερων πρωταθλημάτων!

Το χρονόμετρο έγραψε 12.04'' και πραγματικά η Μεντζελοπούλου «πετάει «πάνω από εμπόδια και οδεύει ακόμα πιο ψηλά με στόχο την κατάκτηση μεγαλύτερων πρωταθλημάτων!

Να αναφέρουμε ότι κατέκτησε και την τέταρτη θέση στο άλμα εις μήκος με  άλμα 5,12μ.

 

Συγχαρητήρια Παναγιώτα, ευχόμαστε όλοι στην ομάδα να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά που κάνεις κρατώντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου!!! Συγχαρητήρια στους γονείς της που είναι πάντα μαζί της και την στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και απόφαση της!!!

Όλοι - Διοίκηση, προπονητές, αθλητές, γονείς, -  δεμένοι σαν οικογένεια δουλεύουμε πολύ σκληρά για το καλύτερο των παιδιών και οι προσπάθειες μας δικαιώνονται !!!

Πάντα προχωράμε με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους και ευχαριστιόμαστε κάθε στιγμή μαζί!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες που πήραν μέρος στους αγώνες, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδος μας, στους γονείς που είναι πάντα μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη οργάνωση !!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το χρονόμετρο έγραψε 12.04'' και πραγματικά η Μεντζελοπούλου «πετάει «πάνω από εμπόδια και οδεύει ακόμα πιο ψηλά με στόχο την κατάκτηση μεγαλύτερων πρωταθλημάτων!

 

Να αναφέρουμε ότι κατέκτησε και την τέταρτη θέση στο άλμα εις μήκος με  άλμα 5,12μ. 

 

Συγχαρητήρια Παναγιώτα, ευχόμαστε όλοι στην ομάδα να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά που κάνεις κρατώντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου!!! Συγχαρητήρια στους γονείς της που είναι πάντα μαζί της και την στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και απόφαση της!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη οργάνωση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου