ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Έκλεψαν καθαριστικά είδη από την αποθήκη του 2ου Γυμνασίου Αιγίου - Φθορές από βανδαλισμούς στο χώρο του σχολείου

Εξωσχολικοί εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αιγίου (βραδινές ώρες) και παραβίασαν, κατέστρεψαν την πόρτα της αποθήκης που βρίσκεται στο ισόγειο του έμπροσθεν κτιρίου με αποτέλεσμα να εισέλθουν στην αποθήκη, όπου φυλάσσονται τα απολυμαντικά/καθαριστικά είδη τα οποία και εκλάπησαν.

 

Για το περιστατικό έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από την δ/ντρια του σχολείου στο Α.Τ. Αιγίου (ήρθε και η σήμανση), η οποία και ενημέρωσε και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας.

 

Από τους τεχνίτες που ειδοποιήθηκαν και έκαναν αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι ήταν αναγκαία η αντικατάσταση της πόρτας της αποθήκης που παραβιάστηκε με νέα αλουμινίου και πάνελ, με κλειδωνιές ασφαλείας καθώς επίσης και η επισκευή μίας πόρτας στις τουαλέτες των αγοριών που υπέδειξε η δ/ντρια του σχολείου με αλλαγή πάνελ και κλειδωνιών καθώς είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών και την προφύλαξη του χώρου από εξωτερικούς εισβολείς.

 

Για τις παραπάνω εργασίες ελήφθησαν προσφορές και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, ενέκρινε την οικονομικότερη για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου