ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας, διά τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 9 Ιουνίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ.87/Α/7-6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί, διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), την ενάτη (09)  Ιουνίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής,αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού για την: «Προμήθεια Τροφίμων, ειδών Παντοπωλείου, ειδών Οπωροπωλείου, Ελαιολάδου, Ψαριών, ειδών αρτοποιείου και ειδών κρεοπωλείου για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και τα συσσίτια σε άπορους μαθητές της Α ́θμιας και Β ́θμιας Εκπαίδευσης και για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2021».

 

2. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο:«Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στη θέση «Νησί Τέμενης» ΚοινότηταςΤέμενης, Δήμου Αιγιαλείας.

 

3.Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας επειγουσών αντιπλημμυρικών εργασιών στη θέση «Μπακαρέτσος» Κοινότητας Ροδοδάφνης Δήμου Αιγιαλείας».

 

4. Τροποποίηση της αριθ. 18/2019 μελέτης του έργου:«Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας.

 

5. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου