ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου «Ο Σταθμάρχης» - Θα παρουσιαστεί 26 Ιουλίου στον Λόγγο και 28 Ιουλίου στην Ακράτα

 

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ το νέο βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου.

Έχει τίτλο «Ο Σταθμάρχης» και πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με πραγματικά πρόσωπα που εκτυλίσσεται στον Αχαϊκό τόπο. Ο χωροχρόνος του 20ού αιώνα, ο πόλεμος, η Κατοχή, ο εμφύλιος, αποτελούν ψηφίδες του ιστορικού πλαισίου, που διαμορφώνουν τους ανθρώπους και τις ενέργειές τους.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στις 26 Ιουλίου στον Λόγγο και στις 28 Ιουλίου στην Ακράτα.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 9μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση στην ταράτσα του Μουσείου Ιστορίας-Λαογραφίας Λόγγου με ομιλητές τον Φάνη Ζουρόπουλο, δημοσιογράφο, τον Κώστα Κλάγκο, φιλόλογο –σκηνοθέτη και τη Μαρία Παναγιωτακοπούλου, συγγραφέα-υπεύθυνη των εκδόσεων Ηδύφωνο. Στην αφήγηση θα είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου-Κούλη, φιλόλογο και στο πιάνο-τραγούδι η Σοφία Μπαρδούτσου. Την εκδήλωση οργανώνουν οι Φίλοι του Μουσείου Ιστορίας και Λαογραφίας Λόγγου και οι εκδόσεις Ηδύφωνο.

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 9μ.μ θα παρουσιαστεί στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας με ομιλήτρια τη Χρυσάνθη Σωτηροπούλου, Επίκουρη καθηγήτρια Κινηματογράφου στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πατρών. Στην αφήγηση θα είναι η Κατερίνα Σούλη, στο πιάνο –τραγούδι η Μαρία Γερολύμου, στην κιθάρα ο Άγγελος Σιδέρης και στο τραγούδι ο Γιώργος Σιδέρης. Την εκδήλωση οργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» και οι εκδόσεις Ηδύφωνο.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου