ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Ο σταθμός της ΕΡΤ δεν ακούγεται - Επιστολή στον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, γνωστοποιεί ότι, κατόπιν τηλεφωνημάτων που έχει δεχτεί από εμπόρους και μικροεπιχειρηματίες του Δήμου Αιγιαλείας, ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΤ δεν ακούγεται και ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος.

 

Στην επιστολή, η οποία εκτός από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, απευθύνεται και στους Γιώργο Γαμπρίτσο Διευθύνον Σύμβουλο ΕΡΤ, στο Γραφείο Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΤ, στην Δήμητρα Τζαγαδούρα Διευθύντρια Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΤ και κοινοποιείται στους Βουλευτές Αχαΐας, ο Σύλλογος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε πολλά τηλέφωνα από εμπόρους και μικροεπιχειρηματίες που ανήκουν στον Δήμο μας, όπως Βαλιμίτικα, Διγελιώτικα αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως Καλάβρυτα και Ερατεινή, σύμφωνα με τα οποία ο σταθμός ΔΕΝ ακούγεται.

 

Λαμβάνουμε την τιμή να σας ενοχλήσουμε και να σας αναδείξουμε αυτό το θέμα γιατί ως το μεγαλύτερο και αρχαιότερο συνδικαλιστικό όργανο των Εμπόρων του Δήμου Αιγιαλείας έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και δημοσιογράφους του σταθμού σας.

 

Είμαστε φιλοξενούμενοι στην πρωινή ραδιοφωνική ζώνη της ΕΡΤ Πάτρας (ουκ ολίγες φορές) και αναδεικνύουμε σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα όλης της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και δράσεις και θέματα που αφορούν τον Δήμο μας.

 

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το αγαθό της δημόσιας συχνότητας, για το οποίο καλούμαστε να πληρώνουμε, είναι λάθος να μην εκπέμπει παντού στην εντέλεια λόγω τεχνικών δυσκολιών. Όταν μάλιστα έχει τόσες αξιόλογες εκπομπές με εξαιρετικούς δημοσιογράφους που προβάλλουν θέματα όλης της Πελοποννήσου και της Αιγιάλειας, που μας αφορούν άμεσα, είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να επισπεύσει η διοίκηση τις διαδικασίες. Ευελπιστούμε να εγκύψετε στο θέμα και να προβείτε στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου