ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

«Ιστορίες του Καλοκαιριού» στο κινηματοθέατρο του Λόγγου


Το Θairος Film Festival συνεχίζει το ταξίδι του και κάνει μια στάση εκεί από όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017. Στο πάντα φιλόξενο κινηματοθέατρο του Λόγγου και σε συνεργασία με τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου «Ο Βύρων» και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 21:30, θα προβληθεί η γαλλική ταινία «Ιστορίες του Καλοκαιριού».


 

Πληροφορίες για την ταινία:


Ένας ντροπαλός απόφοιτος, πριν ξεκινήσει στην πρώτη του δουλειά, πάει διακοπές στο Ντινάρ, ελπίζοντας ότι η φίλη του θα τον ακολουθήσει. Εκεί θα γνωρίσει μια κοπέλα που δουλεύει στην πόλη κι αυτή θα τον γνωρίσει σε ακόμα μια κοπέλα. Έτσι ο ήσυχος, ντροπαλός νεαρός θα αρχίσει να ανακαλύπτει ένα καινούριο γι’ αυτόν έδαφος.


Οι «Ιστορίες του καλοκαιριού» είναι ένας ανάλαφρος ύμνος στη νεότητα, τις αντιφάσεις και τις αβεβαιότητες της. Αν και βρισκόμενος στη έβδομη δεκαετία της ζωής του, όταν γύρισε την ταινία, ο Rohmer εμφανίζει μια αναπάντεχη κατανόηση της ψυχολογίας και της συμπεριφοράς των νέων.

 

Παραγωγή: Γαλλία, 1996
Σκηνοθεσία: 'Ερικ Ρομέρ. Ηθοποιοί: Μελβίλ Πουπό, Αμαντά Λανγκλέ, Γκουενέλ Σιμόν, Ορέλια Νολέν. Διάρκεια: 113 λεπτά.


Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας


Με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg FAME Road V-A Greece-Italy 2014-2020 και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.
Πως να έρθετε: https://goo.gl/maps/y41VqzabkJxRQGYC7

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου