ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας, διά τηλεδιάσκεψης, με σαράντα θέματα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7- 6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση Πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού – δικαιολογητικά κατακύρωσης - για την «Προμήθεια Τροφίμων, ειδών Παντοπωλείου, ειδών Οπωροπωλείου, Ελαιόλαδου, Ψαριών, ειδών αρτοποιείου και ειδών κρεοπωλείου για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2021.

 

2. Έγκριση Πρακτικού 3 Ανοικτής διαδικασίας – ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών δρόμων του πρώην Δήμου Διακοπτού».

 

3. Έγκριση Πρακτικού 1 διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο: «Συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξης γενικής μηχανογράφησης - Yπηρεσίες διαχείρισης συντήρησης & επέκτασης κεντρικών υπολογιστικών συστημάτων, δρομολογητών, εικονικών μηχανών, βάσεων δεδομένων».

 

4. Έγκριση Πρακτικού 2 Δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, προς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, που βρίσκεται επί της Κοινότητας Σιλιβαινιωτίκων της Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας.

 

5. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής  χρήσης αιγιαλού, προς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος, που βρίσκεται επί της Κοινότητας Ελαιώνα της Δ.Ε. Διακοπτού του  Δήμου Αιγιαλείας

 

6. Έγκριση Πρακτικών 1 & 2 Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου, σε κεντρικό σημείο της πόλεως του Αιγίου, για τη μεταστέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 382) της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας.

 

7. Έγκριση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2022 στο Δήμο Αιγιαλείας.

 

8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης του έργου: «Αναβάθμιση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα σε παραλίες του Δήμου Αιγιαλείας».

 

9. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή κρηπιδωμάτων Παλαιού Λιμένα Αιγίου».

 

10. Έγκριση απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, σχετικά με την τρίτη (3η ) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021.

 

11. Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2020.

 

12. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης της Προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2022 & 2023».

 

13. Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανημάτων (φωτοτυπικών, fax, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων) των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας και τοποθέτησης των αναλωσίμων που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους (εκτός χαρτιού)» με συνοπτικό διαγωνισμό, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού.

 

14. Έγκριση παράταση σύμβασης της Προμήθειας τροφίμων (ειδών Παντοπωλείου και γάλα) για τα γεύματα αγάπης και τα συσσίτια στους άπορους μαθητές του Δήμου Αιγιαλείας ως προς την ομάδα του γάλακτος.

 

15. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας.

 

16. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή περίφραξης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο του Πανεπιστημίου Πάτρας (πρώην Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας)».

 

17. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας.

 

18. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας.

 

19. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων Δ.Ε. Συμπολιτείας» Δήμου Αιγιαλείας».

 

20. Έγκριση εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας: «Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης, ταφή, εκταφή Δημοτικού κοιμητηρίου Αιγίου» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 4782/2021, λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

 

21. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Ακράτας» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36Α/09-03- 2021) και το Ν. 4795/21 λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

 

22. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Διακοπτού» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36Α/09-03- 2021) και το Ν. 4795/21 λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

 

23. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Ερινεού» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36Α/09-03- 2021) και το Ν. 4795/21 λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

 

24. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών κοπής χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Συμπολιτείας» με απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36Α/09-03- 2021) και το Ν. 4795/21 λόγω αδυναμίας εκτέλεσης της ανωτέρω υπηρεσίας με ίδια μέσα.

 

25. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στη θέση «Νησί Τέμενης», Κοινότητας Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (απόφαση Δημάρχου 318/2021)».

 

26. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στη θέση «Νησί Τέμενης», Κοινότητας Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (απόφαση Δημάρχου 315/2021)».

 

27. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.

 

28. Αποδοχές έτους 2021 & συγκεκριμένα: α) Αποδοχή Ζ΄ κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου μας, β) Αποδοχή κατανομής από τους Κ.Α.Π. για την 4η , 5η & 6η μηνιαία τακτική επιχορήγηση για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, γ) Αποδοχή κατανομής για την επισκευή & συντήρηση Σχολικών κτηρίων του Δήμου μας και δ) Αποδοχή κατανομής για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου στα Δ.ΙΕΚ και στα ΣΔΕ του Δήμου μας και έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

29. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για «Έξοδα κίνησης ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων (καύσιμα, λιπαντικά, διόδια κλπ.) για την πληρωμή διοδίων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.

 

30. Έγκριση διαγραφής τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π.) Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

 

31. Έγκριση διαγραφής τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π.) Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας.

 

32. Έγκριση διαγραφής τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π.) & Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας.

 

33. Έγκριση διαγραφής μέρους μισθωμάτων έτους 2020 (λόγω COVID-19).

 

34. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

 

35. Έγκριση διαγραφής τελών άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας.

 

36. Έγκριση αποζημίωσης δαπανών μετακινήσεων του κ. Δημάρχου Αιγιαλείας, καθώς και του κ. Αντιδημάρχου, εκτός της έδρας του Δήμου μας για εκτέλεση υπηρεσίας.

 

37. Έγκριση κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς, λόγω ρευματοκλοπής από ηλεκτρικό πίνακα του Δήμου Αιγιαλείας.

 

38. Έγκριση προσφυγής ανάκλησης στο 7ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

 

39. Έγκριση αίτησης μεταρρύθμισης της αριθ. 53/2021 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων.

 

40. Αίτηση Βασιλείου Παν. Ασημακόπουλου για καταβολή αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα που συνέβη εξαιτίας σύγκρουσης της μοτοσυκλέτας του με αδέσποτα σκυλιά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου