ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τι έδειξαν τα Rapid Tests που έγιναν στο Κοινοτικό Γραφείο Αιγείρας την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου - Την Τρίτη 28/9 Rapid Tests στο Κράθιο

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας, εν όψει της ταχείας αύξησης των κρουσμάτων.

 

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι με Rapid Tests στο Κοινοτικό Γραφείο της Αιγείρας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

 

Έγιναν 53 Rapid Tests και δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ.

 

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στον Παλαιό Σταθμό του ΟΣΕ, στο Κράθιο, στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από τον Δήμο Αιγιαλείας και την Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιάλειας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού που προκαλεί τον covid 19, θα διενεργηθούν δωρεάν Rapid tests στον πληθυσμό της περιοχής, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, κατά τις ώρες 09:00 με 14:30, για το ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου