ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Φ. Ραμπαβίλας: «Δεσμεύομαι ως ο επόμενος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Αιγιαλείας της ΝΔ κ. Θεοφάνης Ραμπαβίλας, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δημιουργήσαμε ένα ψηφοδέλτιο με υποψήφιους από τις περισσότερες περιοχές της Αιγιάλειας που πιστεύουν στην παράταξή μας, με όρεξη για δουλειά και όραμα.

 

Στόχος όλων μας είναι η δημιουργία μιας ενωμένης παράταξης που θα συνθέτει και θα αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας.

 

Μια Τοπική Οργάνωση που θα πραγματοποιεί δράσεις σε όλη την Αιγιάλεια, σε αντίθεση με την απραξία τόσων χρόνων. Έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τις πληγές που έρχονται από το παρελθόν.

 

Εμείς σαν μια γροθιά, θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα στα κακώς κείμενα για τα οποία δεν ευθύνομαστε οι νεότεροι.

 

Προσωπικά δεσμεύομαι ως ο επόμενος Πρόεδρος, ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές σεβόμενος την παράταξη και το θεσμό του προέδρου. Θα είμαι στη διάθεση της ΝΔ χωρίς υπόγειες συμφωνίες. Ο Πρόεδρος πρέπει να ενώνει το κόσμο της παράταξης και όχι να τον διχάζει.

 

Γυρίζουμε σελίδα στην Αιγιάλεια.».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου