ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αστέρας Τεμένης: Ενημέρωση για την κατάσταση του γηπέδου Τεμένης - Ανάγκη επίλυσης θεμάτων

Με αφορμή την ανακοίνωση - καταγγελία από τη Διοίκηση του Α.Ο.  Αβύθου 2017 (περί ‘’ΑΠΟΘΗΚΗΣ‘’ και ‘’επικινδυνότητας‘’ για τα αποδυτήρια του γηπέδου Τέμενης) και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις έχουμε, την υποχρέωση να ενημερώσουμε τα εξής το φίλαθλο κόσμο της Αχαΐας και να απευθυνθούμε πλέον εγγράφως στο ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και τα Μ.Μ.Ε. προς ενημέρωση:

 

Η ομάδα του Αστέρα «φιλοξενείται» στο Γήπεδο της Τέμενης την διαχείριση του οποίου έχει αποκλειστικά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου. Με συνεχείς προφορικές παρεμβάσεις μας έχουν επισημανθεί τόσο τα προβλήματα που αναφέρει η ομάδα της Αβύθου για τον χώρο των αποδυτηρίων όσο και την πολύ άσχημη κατάσταση, σε βαθμό επικινδυνότητας που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος γεγονός που επισημάνθηκε και από την ομάδα Α.Ο ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ μετά το πρόσφατο αγώνα Α κατηγορίας που έδωσε με τη Θύελλα Αιγίου.

 

Επίσης, αναφέρουμε ότι η μόνη παρέμβαση που έγινε, ήταν το Σεπτέμβριο του 2021, όταν μετά από καταγγελία προς τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου από γονείς και φιλάθλους του σωματείου Απόλλων Αιγίου για την άθλια κατάσταση του χώρου, στον οποίο παραβρέθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα των ομάδων μας, έγινε καθαριότητα του εξωτερικού χώρου του γηπέδου προς τη Δυτική πλευρά.

 

Υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα άξια αναφοράς, όπως η κλοπή του ηλιακού θερμοσίφωνα και η έλλειψή του, η ‘’βρωμιά’’ της εισόδου του γηπέδου από τα υπολείμματα του χόρτου έπειτα από τα προγραμματισμένα κουρέματα του χόρτου του αγωνιστικού χώρου σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

 

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με τις απόλυτα δικαιολογημένες  διαμαρτυρίες των προαναφερομένων ομάδων, με τους φιλάθλους, τους γονείς των νεαρών αθλητών και των επισκεπτών του γηπέδου Τέμενης και ζητάμε τη βελτίωση όλων όσων θίγονται σε αυτές τις αναφορές, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα επιβαρύνεται οικονομικά από το Νομικό Πρόσωπο για τη χρήση του γηπέδου τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες της ομάδας.

 

 

Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου