ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Κίνημα που θα ξεκινά από τους πολίτες

 

Οι εκλογές του Κινήματος Αλλαγής στις 5/12 αποτελούν ένα πολιτικό γεγονός που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις και να ανατρέψει τους έως τώρα συσχετισμούς δυνάμεων.

Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε σε μια πολιτική διαδικασία που θα ξεπεράσει κάθε διχαστική λογική ώστε να μπορέσει ο χώρος να εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών και τους μη προνομιούχους του 2021.


Η ιστορική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο οδηγό για τη σοσιαλδημοκρατία και να σημάνει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων μετά από μια μακροχρόνια δυσμενή περίοδο την οποία προκάλεσε μια πρωτόγνωρη και πολυεπίπεδη κρίση. 


Σε αυτή την προσπάθεια μέσα από την αυτόνομη πορεία χρειάζεται ένας συνεχής αγώνας έναντι της εσωστρέφειας και της κοινωνικής στασιμότητας που φέρνουν οι συντηρητικές δυνάμεις της χώρας.


Η υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει η παράταξη ξανά κίνημα που θα ξεκινά από τους πολίτες, θα συμπορεύεται μαζί τους και η πολιτική της θα αφορά αυτούς.

 

 Ο Παύλος Χρηστίδης αφενός μεν είναι ένας από εμάς, αφετέρου δε μπορεί να εμπνεύσει και να φέρει τη νέα γενιά στο προσκήνιο. Αναμφίβολα η διαχρονική του πορεία εγγυάται την ενότητα της παράταξη μέσα από μια διαγενεακή δικαιοσύνη ενώ μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για την διεύρυνση της.  


Η επιλογή στον Παύλο αποτελεί την δική μας έκφραση, για τους νέους εργαζόμενους με αμοιβές που καλύπτουν ούτε τις βασικές ανάγκες, για τους νέους που εξελίσσουν τις σπουδές τους στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τους νέους που έμειναν στον τόπο τους και ασχολούνται με την αγροτική ζωή αλλά και για τους νέους που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης.


Μπορούμε δίπλα στον Παύλο να κάνουμε το απαιτούμενο restart στην παράταξη ώστε να δημιουργήσουμε μια πολιτική πλατφόρμα που θα απευθύνεται στους καθημερινούς ανθρώπους και θα εκφράζει όλους τους Έλληνες.

 

 

Καραμάνος Αριστείδης

Εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη στην Αχαΐα

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου