ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Αιγίου

Έπειτα από αρχαιρεσίες την 14 Νοεμβρίου 2021, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου για το επόμενο έτος.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου είναι το εξής:

Πρόεδρος: Τζατζαδάκη Δήμητρα

Αντιπρόεδρος: Πετροπούλου Σωτηρία

Γραμματέας: Τριαντοπούλου Μίνα

Ταμίας: Ανδρουτσόπουλος Αποστόλης

Μέλος: Βλάχος Ιωάννης

Μέλος: Βλάχου Αθηνά

 

Σε σχετική ανακοίνωσή του προς τους γονείς - κηδεμόνες του σχολείου ο Σύλλογος αναφέρει: 

«Στόχος μας είναι να έχουμε συνεργασία με όλους εσάς τους γονείς για τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά μας, όπως επίσης και με τους καθηγητές μας που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς δράσεις, έκανε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας. Αυτό θέλουμε να το συνεχίσουμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό ευχόμαστε να εκλείψουν γρήγορα οι συνθήκες COVID – 19 που μπήκαν στη ζωή μας και την αναστάτωσαν και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Επιθυμούμε να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε δράσεις, γιορτές, εκδηλώσεις, εκδρομές κ.α. όσο μας επιτρέψουν οι συνθήκες που ζούμε. Για όλα αυτά επιθυμούμε τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων σας, γονέων και μαθητών. Μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e-mail, ώστε να υπάρχει επικοινωνία και φυσικά να θέσετε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας, ώστε να υπάρχει συνεννόηση για την επίλυσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου