ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου: Άκρως προσβλητική για τους Αιγιαλείς και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία ανακοίνωση για κλείσιμο της εφημερίας του χειρουργικού τομέα

Με απίστευτη ανευθυνότητα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας, με την κάλυψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας,

προχώρησε σήμερα σε μια αιφνιδιαστική, άκρως προκλητική, προσβλητική για τους Αιγιαλείς και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία ανακοίνωση*, για κλείσιμο της εφημερίας του χειρουργικού τομέα.

 

Πρόκειται για μια αχαρακτήριστη ενέργεια που δεν έχει ξανασυμβεί στην Αιγιάλεια, ενώ μέχρι χθες ο διοικητής δήλωνε παντού ότι δεν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

 

Από ότι γνωρίζουμε δεν υπήρξε καμιά τέτοια εισήγηση από την επιστημονική επιτροπή του νοσοκομείου ούτε από κανένα όργανο των γιατρών.

 

Ζητάμε την άμεση ανάκληση αυτής της επαίσχυντης απόφασης και την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας

 

Ο ΙΣ Αιγίου έχοντας και την αμέριστη στήριξη του λαού της Αιγιάλειας απαιτεί την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου του.

 

* Η διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ. Αιγίου, ενημερώνει ότι λόγω αναστολής εφημέρευσης του χειρουργικού τομέα, από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, στο τμήμα επείγοντων περιστατικών (Τ.Ε.Π.) τα χειρουργικά – ορθοπεδικά περιστατικά που προκύπτουν από τις 14:30 έως και τις 08:00 θα διακομίζονται στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας. Η εφημέρευση του παθολογικού τομέα (παθολογικά – καρδιολογικά περιστατικά) συνεχίζει κανονικά την αδιάλειπτη λειτουργία της.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου