ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Κ.Δ.Α.Π. Διακοπτού & Σταφιδαλώνων: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Την Τρίτη, 21-12-21, το ΚΔΑΠ της Φεγγαρόλουστης από κοινού με το ΚΔΑΠ Σταφιδαλώνων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αιγιαλείας (Ν.Π.Δ.Δ.Δήμου Αιγιαλείας)

σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) πραγματοποίησαν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους στο Πάρκο των Χριστουγέννων του Αιγίου.

Οι εκπαιδευτικοί των ΚΠΑΔ, αφορμώμενες από το θέμα του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ένα δάσος από όνειρα», σκέφτηκαν να σχεδιάσουν μια σχετική δράση.

Για τον λόγο αυτό, επικαλέστηκαν την δημιουργικότητα των παιδιών και τους ζήτησαν να φανταστούν  πως αυτό το κλαράκι είναι ένα καμένο δεντράκι το οποίο θέλει να ξαναζωντανέψει και να γίνει φωτεινό εν όψει των εορτών. Έτσι τα παιδιά πήραν γιορτινά χρώματα και έβαψαν το δέντρο. Όμως δεν στάθηκαν μόνο εκεί!! Για να κοσμήσουν το δεντράκι έφτιαξαν και χριστουγεννιάτικα πήλινα στολίδια, τα οποία τα έβαψαν με γιορτινά χρώματα και έπειτα τα τοποθέτησαν στα κλαδιά του.

Μόλις οι μικροί καλλιτέχνες τελείωσαν με το εγχείρημα τους, πήγαν στον Άγιο Βασίλη και συζήτησαν μαζί του για τις χριστουγεννιάτικες επιθυμίες τους.

Τέλος, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση της παιδικής παράστασης μαριονέτας «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι  ήταν σημαντική η συμβολή της εικαστικού μας, Χρύσα Ταβλά, η οποία μας προσέφερε την πολύτιμη βοήθεια της προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το εγχείρημα μας.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2022!!!!

Οι εκπαιδευτικοί:

Καϊμάκη Ειρήνη

Καρύδη Σταυρούλα

Σμυρνιώτη Θεώνη &

Θεοδωροπούλου Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου