ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Παναιγιάλειος: Εορταστική άδεια και ανασυγκρότηση δυναμικού

Μπορεί η αγωνιστική παρουσία του Παναιγιάλειου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος να κρίνεται απογοητευτική και η διοικητική κατάσταση του συλλόγου να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, όμως η «μελανόλευκη» προσωρινή διοίκηση προσπαθεί να «τρέξει» σοβαρά θέματα της ομάδας αναφορικά με την αντεπίθεση που επιβάλλεται να κάνει για να γλυτώσει τα χειρότερα.

Έτσι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Αιγιώτικης ομάδας κάνουν χρήση της επταήμερης άδειας που τους δόθηκε ενόψει Χριστουγέννων, ενώ η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να ολοκληρώσει κινήσεις ενίσχυσης. Μάλιστα μετά από τη χθεσινή χαλαρή προπόνηση, αφού ανανεώθηκε το ραντεβού των ποδοσφαιριστών για την ερχόμενη Δευτέρα (27/12), δόθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα δώρα προερχόμενα από χορηγούς της ομάδας.

Συγκεκριμένα τα δώρα προσέφεραν τα αρτοποιεία «Ψύχας bakery» των κ.κ. Σωτηρόπουλου-Μπαλτιμά, το αρτοποιείο «Τηλιγάδης» των κ.κ. Άρη & Γιώργου Τηλιγάδη, η «Γευσηγνωσία» του κ. Κώστα Τηλιγάδη αλλά και τα οινοποιεία Κατσικώστα και Μαρούδα.

 

Παράλληλα η προσωρινή διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει το καφέ «Μπρίκι» του κ. Άγγελου Βλαχόπουλου για την χορηγία του στην αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας πριν την αναχώρησή της για το παιχνίδι στην Ζάκυνθο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου