ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Πέρασε από το Αίγιο ο Τηλυκράτης - Επεισόδιο με Πέτρο Σταθάκη

Δεν τα κατάφερε ο Παναιγιάλειος να σταματήσει τον Τηλυκράτη, παρότι του έβαλε δύσκολα, λίγο πριν επισκεφτεί την Πάτρα για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Οι Αιγιώτες των χιλίων προβλημάτων στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και την πλήρωσαν από δύο αμυντικά λάθη κι ένα… τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Η ομάδα της Λευκάδας χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, επικράτησε με 2-1 στο Αίγιο, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, και έπιασε την Παναχαϊκή και τον Αχέροντα στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας -όπως και το Καναλάκι- ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Παναιγιάλειος – Τηλυκράτης 1-2: 90′ πέναλτι Λιάτος – 45’+2 πέναλτι Τόσκα, 76′ Περιστέρης.

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φάνης Γκέκας): Ιωαννίδης, Πλατυκώστας (69′ Κουρτελέσης), Χατζηαντωνίου, Μπούζντρα (46′ Βαλλιάνος), Σπίτζος, Α. Αφούσι, Μακρίδης, Ψωμαράς, Σκούτας, Βλαχόπουλος, Ροδόπουλος (69′ Λιάτος).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι,. Τσιόρας, Κολοβός, Νικλητσιώτης, Περιστέρης.

 

Στραβοπάτημα για τη Ναύπακτο στο Σκουλικάδο

 

Στην άλλη εξ αναβολής αναμέτρηση του 4ου ομίλου, ο Εθνικός Σκουλικάδου πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη, δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο «διπλό» της Παναχαϊκής την Κυριακή.

Εθνικός Σκουλ. – Ναυπακτιακός 1-0: 37′ Λιβέρης

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Χατζηλάρη, Νικολακόπουλος, Γέρσιν, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Βαλάντης, Μπλάτζιος, Μαρούδας, Μεταξάς, Κακολύρης

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Μένιος, Μπατσής, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Μενσά, Παλαιοπάνος, Νιφορόπουλος, Καψάσκης, Πατρώνης

 

Η βαθμολογία

 

ΑΓ.

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

Β.

Παναχαϊκή

9

6-1-2

19-7

19

Τηλυκράτης

8

6-1-1

15-5

19

Αχέρων Καν.

8

6-1-1

15-6

19

Αίας Γαστ.

8

5-0-3

12-7

15

Διαβολίτσι

8

4-2-2

16-11

14

Ναυπακτιακός

8

3-3-2

12-8

12

Διαγόρας

8

3-2-3

11-8

11

Εθνικός Σκουλ.

9

3-1-5

9-12

10

Αναγέννηση Αρτ.

8

3-0-5

6-12

9

ΠΑΟ Βάρδας

8

2-2-4

4-7

8

Παναιγιάλειος

9

2-2-5

9-12

8

Παναγρινιακός

8

2-2-4

3-8

8

Αμβρακικός

9

0-1-8

2-30

1

 

Τα ματς της Κυριακής:

* ΠΑΟ Βάρδας – Τηλυκράτης Λευκάδας

* Αχέρων Καναλακίου – Αίας Γαστούνης

* Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος

* Διαβολίτσι – Εθνικός Σκουλικάδου

* Αναγέννηση Άρτας – Διαγόρας Βραχνεΐκων

* Ναυπακτιακός – Παναγρινιακός

 

Επεισόδιο με Πέτρο Σταθάκη στο Αίγιο

 

Ο Παναιγιάλειος αντιμετώπιζε σήμερα τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι της Παναχαϊκής με τους Αιγιώτες το παρών στο γήπεδο έδωσε ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σούλης Παπαδόπουλος αλλά και ο Πέτρος Σταθάκης που δέχτηκε λεκτική επίθεση από φίλους των γηπεδούχων!

Ο Πέτρος Σταθάκης κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο του Αιγίου έγινε στόχος των φιλάθλων της ομάδας με την κατάσταση να κινδυνεύει να ξεφύγει. Ο Πέτρος Σταθάκης αντέδρασε άμεσα θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και όσους τον συνόδευαν, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Το σίγουρο είναι πως τέτοιου είδους περιστατικά δεν λειτουργούν θετικά ενόψει και του αγώνα της Κυριακής στην Αγυιά.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και ο Κορίνθιος Δημήτρης Μπεκιάρης θα διευθύνει το γειτονικό ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο στην Αγυιά.

Ο έμπειρος διαιτητής (σίγουρα σε σχέση με ότι έχει “σφυρίξει” την Παναχαϊκή μέχρι ώρας) θα έχει βοηθούς τους επίσης Κορίνιθιους, Θανάση Μπουρτζοβίτη και Άγγελο Οικονόμου .

 

www.matchnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου