ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Σωματείων Αιγιαλείας

Την Δεύτερα 14/02/2022 η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Σωματείων Αιγιαλείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στα γραφεία της στο Πολύκεντρο της Μυρτιάς.

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΑ προς αποφυγή συνωστισμού και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ήταν μια συμβολική τελετή, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για την Νέα Χρονιά 2022.

Ο Πρόεδρος της ΟΣΑ, Κος Σταύρος Καραδημητρόπουλος ευχήθηκε οι επόμενες εκδηλώσεις της ομοσπονδίας αλλά και των μελών της να είναι ανοιχτές προς τους πολίτες και εθελοντές καθώς όπως όλα δείχνουν η πανδημία οδεύει προς το τέλος της.

Το φλουρί έτυχε στον αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Μπόγδο, ο οποίος παρέλαβε και ένα συμβολικό δώρο, το οποίο ήταν χορηγία του Ταμία κ. Σπύρου Χριστόπουλου από το κατάστημα του (Energy lines).

Στην συνέχεα γευμάτισαν με την παρουσία του Δήμαρχου Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Καλογερόπουλου, της Πρόεδρου του δημοτικού συμβούλιου κας Μαρίας Γιδά, του Πρόεδρου του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας κ.Τάκη Ανδριόπουλου και του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Βασίλη Χριστόπουλου στην Άβυθο.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους Αιγιαλείς, τους Συλλόγους και τους Δημοτικούς Άρχοντες καλή και ευτυχισμένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου