ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας στις 8 Μαρτίου – Δείτε τα θέματα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7-6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, (για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο), στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με την 70η Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΨΤΔΠ46ΜΤΛ6-ΩΒΘ), στις οκτώ (08) Μαρτίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30μ.μ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

1.Έγκριση πρακτικού της δημοπρασίας έργου: «Αποπεράτωση πλατείας και χώρου αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Τέμενης της Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας», ανάδειξη μειοδότη και πρόσκληση μειοδότη για την προσκόμιση δικαιολογητικών του άρθρου 23.2-23.10 της διακήρυξης.

2. Έγκριση Πρακτικού 1 ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».

3. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

4. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Μυρόβρυσης Δήμου Αιγιαλείας προκειμένου να χρησιμεύσει για την στέγαση της εν λόγω Κοινότητας.

5. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» οικονομικού έτους 2022.

6. Έγκριση της αριθ. 9/2022 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την πρώτη (1η) αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022.

7. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον οικισμό Αμπελοκήπων Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας».

8. Έγκριση αποζημίωσης δαπανών μετακινήσεων του κ. Δημάρχου Αιγιαλείας, εκτός της έδρας του Δήμου μας για εκτέλεση υπηρεσίας.

9. Έγκριση κίνησης οχημάτων εκτός των ορίων του Δήμου μας για την εκτέλεση υπηρεσίας.

10. Καθορισμός παράβολου για χορήγηση άδειας ζωήλατου οχήματος στο Δήμο Αιγιαλείας.

11. Έγκριση διαγραφής τελών Τ.Α.Π. Δ.Ε. Συμπολιτείας Δήμου Αιγιαλείας.

12. Έγκριση διαγραφής και συμψηφισμού τελών Δ.Ε. Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου