ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Αιγιάλεια: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους αμάχους πρόσφυγες της Ουκρανίας – Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού στα σχολεία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας και τη Β' ΕΛΜΕ, σκέφτηκε να συγκεντρώσει συσκευασμένα τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για τους αμάχους πρόσφυγες της Ουκρανίας που ζουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, θύματα ενός πολέμου συμφερόντων που έχει συγκλονίσει όλους μας.

Η συγκέντρωση θα γίνει μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 18/03/2022, αρχικά σε όλα τα σχολεία της Αιγιάλειας, που αποτελούν καθημερινό προορισμό των μαθητών της περιοχής. 

Στόχος της πρωτοβουλίας τους είναι να εμπλέξουν τους μαθητές στη διαδικασία αυτή, ώστε να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Γι’ αυτό ζητούν την βοήθεια των Δ/ντών –ντριών, Προϊστάμενων των Σχολικών Μονάδων στην κίνηση αυτή συγκεντρώνοντας το υλικό σε κάποιο χώρο του σχολείου τους.

Μετά τη συγκέντρωση, άτομα από το Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων θα αναλάβουν την παραλαβή του υλικού και την αποστολή του στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Τρόφιμα που χρειάζονται:

Ζυμαρικά

Ρύζι

Γάλα εβαπορέ

Χαρτικά

Είδη καθαριότητας

Κονσέρβες

Φαρμακευτικό υλικό

Betadine

Σιρόπι ντεπόν

Πάνες μωρού

Γάζες-γάντια

Φυσιολογικός ορός

Οινόπνευμα

Τηλ. επικ/νίας:Αθηνά Σκανδάμη: 6937409218

Μένιος Κουτρόπουλος: 6944246074

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου