ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Παναιγιάλειος: Οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστές


Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την οριστική συμφωνία με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Ο Θοδωρής Αντωνόπουλος είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 2001. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ.19 της ΑΕΚ, αγωνίστηκε επίσης σε Αχαρναϊκό και Πανιώνιο, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κηφισιά.

Ο Κωνσταντίνος Μπούμπας θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ.17 του ΠΑΟΚ. Μεταπήδησε στην Κ.19 του ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε επίσης στον Διαγόρα Ρόδου, στον Τηλυκράτη και στον Απόλλωνα Πόντου.

O Rindi Salla είναι επιθετικός μέσος, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 2001 κι έχει ύψος 1,73. Έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Καλλιράχης, ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ στην ομάδα μας έρχεται μετά τη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Ρίζος γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2002 και είναι αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ.19 του Ατρομήτου και αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Θεσπρωτό και στον Τηλυκράτη.

Ο Carlos Ferreira είναι σέντερ φορ, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1998 και έχει καταγωγή από την Πορτογαλία. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας: Lousada, Marco 09, Rebordosa, Mirandela ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Skála από τα νησιά Φερόες.

O Oscar Mendes γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1996, είναι σέντερ φορ με καταγωγή από την Πορτογαλία. Έχει αγωνιστεί στην Πολωνία στην LZS Starowice και στην Unia Krapkowice, στη νορβηγική Nybergsund και στην Ιταλία έπαιξε στην Monte Prodeco και στην Mori S.Stefano.

Επίσης ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών ως δανεικούς από την Παναχαϊκή:

Ο Θοδωρής Γεωργόπουλος είναι τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2005.

Ο Κώστας Κατσαϊτης αγωνίζεται ως χαφ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2005 και έχει ύψος 1,90.

Ο Νίκος Αθανασόπουλος είναι επιθετικός και γεννήθηκε 29 Ιανουρίου του 2005.

O Χαράλαμπος Ντούνης είναι χαφ και γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2005.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ώστε ο σύλλογός μας να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στην ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου, ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου