Ασάφεια ως προς την πορεία του εργοστασίου της
εταιρείας «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» στο Αίγιο και δυσπιστία για τα σχέδια
και τις «υπόγειες» κινήσεις της νέας Διοίκησης,
Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 η
«Ακαδημία Αστέρα Τέμενης B.C.» θα πραγματοποιήσει γιορτή για τη λήξη της αγωνιστικής
περιόδου 2019 - 2020 στο ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης Αιγίου.
Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ενημερώνει τα μέλη του ότι την
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του κυλικείου του Δημοτικού
Σταδίου Αιγίου
Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο
συνεργάτης του βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου επισκέφθηκαν το
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου.
Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας
Δημοκρατίας, Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφτηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου το εργατικό
κέντρο Αιγίου
Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη είναι και πολύ πιθανά θα
παραμείνουν όλο το καλοκαίρι παραλίες της Αιγιαλείας,
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με
την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΤΣΙΓΚΡΗ»,
Διαψεύδονται
με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, οι διαδόσεις που «έδωσαν και πήραν» τις
τελευταίες ημέρες,
Το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης (Στ΄τάξη) γνώρισε μία ακόμα
πανελλαδική διάκριση, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη Χριστίνα Κοκοτή.
«Προώθηση τουριστικής
ελκυστικότητας της Δυτικής Ελλάδας μέσω διαδρομών πεζοπορίας και εισαγωγή νέας
τουριστικής προσέγγισης (P.A.T.H.)» – Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας
INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014 -2020.
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός &
Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ 2 Κέντρο Ανάπτυξης
Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας της ΕΣΕΕ (παράρτημα Πάτρας),
πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΦΕΤ για τις Βασικές Αρχές
Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Επιπέδου 1.
Τα προγράμματα Επιπέδου−1 αφορούν
κατάρτιση χειριστών τροφίμων και έχουν ως στόχο την κατάρτιση του υπάρχοντος και
νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας
τροφίμων.
Χειριστής τροφίμων είναι οποιοδήποτε πρόσωπο χειρίζεται άμεσα
συσκευασμένα ή μη συσκευασμένα τρόφιμα, εξοπλισμό και εργαλεία για τρόφιμα ή
επιφάνειες επαφής με τρόφιμα.
Δηλαδή, το προσωπικό των επιχειρήσεων που
παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν διακινούν τρόφιμα ή
ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και
ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.