ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Προσλαμβάνει προσωπικό η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας για το έργο ανακαίνισης στην Παναγία Τρυπητή


Ένα ακόμα βήμα προς την έναρξη του έργου ανακαίνισης της Παναγίας Τρυπητής Αιγίου έκανε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, που εξέδωσε την προκήρυξη πρόσληψης εξειδικευμένου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, για την εκτέλεση των εργασιών.

 

Με δυνατότητα 3μηνης ή 6μηνης παράτασης της απασχόλησης, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, θα προσληφθούν:

(1) ΠΕ αρχαιολόγος, (1)ΤΕ Μηχανικός Πολιτικός Δομικών Έργων (εξειδίκευση στην αποκατάσταση - ανάδειξη μνημείων), (1) ΤΕ συντηρητής αρχαιοτήτων - έργων τέχνης (εξειδίκευση τοιχογραφίες) ή ελλείψει (1) ΔΕ συντηρητής και (3) ΔΕ εργατοτεχνίτες για οικοδομικές εργασίες ή ελλείψει (3) ΥΕ εξειδικευμένοι εργάτες. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση με τα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά (efaacha@culture.gr) και κατ΄ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (Αλ. Υψηλάντου 197, 261 1 Πάτρα - υπόψιν γραμματείας) μέχρι τις 18 Μαΐου. Αν τα δικαιολογητικά καθίσταται αδύνατον να εκδοθούν, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση και να τα προσκομίσει εφόσον επιλεγεί. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας, με ηλικία από 18 έως 65 ετών και προσμετρήσιμη την εμπειρία στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

 

Η προκήρυξη αναρτάται και στον ιστότοπο της ΕΦΑ (www.efaacha.gr) και όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η διευθύντρια Αναστασία Κουμούση, η πανδημία έχει επιφέρει δυσλειτουργία και κάθε εκτίμηση για τα έναρξη του έργου θα ήταν παρακινδυνευμένη.

 

Η ανακαίνιση έχει προϋπολογισμό 1,2 εκατ. ευρώ, μέσα από προγραμματική συνεργασία της Περιφέρειας με Ιταλική και περιλαμβάνει 2 ασανσέρ δυτικά και κάτω, εσοχή για πάρκινγκ, ανάπλαση κήπων, εξωτερικά βαψίματα, στερεώσεις, συντηρήσεις αγιογραφιών - παταριών - σκεπών και στατικότητα στον βράχο.

 

Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου