ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Διαμαρτυρία – καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Αιγιάλειας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Αιγιάλειας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να στηλιτεύσει την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική δημοσιογραφική συμπεριφορά

των κ.κ. Φάνη Παπαθανασίου και Ηλία Κανέλλη στην ενημερωτική εκπομπή «Δέκα» της ΕΤ1(11/5/2020) που αφορούσε την τελευταία τροπολογία για τις κάμερες στα σχολεία και την εκπαίδευση.


Εκτός από ότι φίμωσαν το Γραμματέα της ΔΟΕ κ. Σταύρο Πετράκη προσπαθούσαν επί ματαίω να αποδείξουν την αναγκαιότητα της live streaming μετάδοσης της διδασκαλίας μέσα από την τάξη.


Παρέμειναν εγωιστικά αδιόρθωτοι όχι μόνο από τις παρεμβάσεις των πρώην υπουργών κ.κ.Γιαννάκου και Φίλη, αλλά και από τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του καθηγητή κ. Χρήστου Κάτσικα και του κορυφαίου γλωσσολόγου κ. Γιώργου Μπαμπινιώτη. Για κακή τους τύχη επίσης, όλοι οι μαθητές που ρωτήθηκαν απέρριψαν τη χρήση καμερών εν ώρα διδασκαλίας.


Αγαπητοί κύριοι δημοσιογράφοι της ΕΤ1, πληρώνεστε από τον ελληνικό λαό για να είστε αντικειμενικοί και όχι εμπαθείς απέναντι σε όποιον δε συμφωνεί μαζί σας. Ειδικά για εσάς κύριε Κανέλλη η γλώσσα του σώματός σας, οι μορφασμοί και οι φράσεις: «Το είπατε το ποίημα σας» και«μπλα μπλα δημοκρατία» πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας ως παράδειγμα αποφυγής. Το δημόσιο σχολείο που άλλοι πληγώνουν εμείς θα το στηρίζουμε. Το τσεκούρι ξεχνάει, αλλά το δέντρο θυμάται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου