ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Αιγιάλεια: Τα βλέμματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - Πιθανότατα δια ζώσης στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων

Τα βλέμματα στρέφονται στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου όπου αναμένεται μια ημερήσια διάταξη με πληθώρα σοβαρών θεμάτων για την επόμενη μέρα στο δήμο.

 

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ξεδιπλωθεί όλο το σχέδιο της μετακορονοϊου εποχής και οι ενέργειες που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα με το πακέτο παροχών όπως έχει σχεδιαστεί.

 

Μάλιστα, ερωτηθείς από τον «Ημερήσιο» ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Ντίνος εξέφρασε την πρόθεση της δημοτικής αρχής η συνεδρίαση της 29ης Ιουνίου να γίνει δια ζώσης, δεδομένου ότι τα μέτρα κατά του κορονοϊου επέβαλαν συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης. Ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είναι έτοιμη η αίθουσα που θα μεταφερθούν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τον πρόεδρο να «τρέχει» την όλη διαδικασία προκειμένου να είναι τα πάντα έτοιμα και βάσει όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Η ημερήσια διάταξη θα σταλεί στους δημοτικούς συμβούλους την Πέμπτη και είναι σίγουρο ότι θα είναι «πλούσια» σε θέματα αφού σίγουρα σε αυτή προγραμματίζεται να περιλαμβάνονται θέματα σοβαρά που έχουν «βαλτώσει» τα τελευταία χρόνια, και πλέον επιχειρείται να δοθεί λύση.

 

Μεταξύ αυτών αναμένεται να δοθεί το στίγμα της δημοτικής αρχής σε σχέση με τον κεντρικό άξονα της πόλης (Κλ.Οικονόμου –Μητροπόλεως) και να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένο για την πεζοδρόμηση ενώ αναμένονται εξελίξεις σε ένα επίσης σοβαρότατο θέμα της αγορά του οικοπέδου για την ανέγερση του 2ου Λυκείου Αιγίου που εδώ και εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια (από το σεισμό του 1995) στεγάζεται σε κοντέινερ.

 

Αναμένονται επίσης να τεθούν μια σειρά ακόμα σοβαρών θεμάτων σε σχέση με τα οικονομικά του δήμου αλλά και τη γενικότερη λειτουργία και λειτουργικότητα και αναμφίβολα αυτή η συνεδρίαση εν μέσω θέρους προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

 


Ημερήσιος της Αχαΐας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου