ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Γιώργος Περπής για Καλογερόπουλο - Ψυχράμη: «Δεν πείθουν τους Αιγιαλείς δημότες»

Δεν πείθουν τους Αιγιαλείς δημότες, ούτε οι «σπαραξικάρδιες» δηλώσεις της κ. Ψυχράμη, ούτε τα «άλλα λόγια…» του κ. Καλογεροπούλου,

όσον αφορά την διάρρηξη των μεταξύ τους σχέσεων και την «καταγγελία» της μέχρι σήμερα αγαστής συνδιοίκησης του Δήμου Αιγιάλειας.

 

Και αυτό γιατί μέχρι … προχθές ψηφίζανε μαζί, σε απόλυτη ταύτιση (με εξαίρεση τον κ. Γκίκα), την δυσβάσταχτη αύξηση των δημοτικών τελών στη ρημαγμένη Αιγιάλεια και κυρίως την «εγκληματική» εκτίναξη των τελών άρδευσης στα ύψη, που εκμηδένισε πια το αγροτικό εισόδημα (και μάλιστα σε ψηφοφορία δυο φορές!).

 

Δεν πείθουν γιατί μαζί είχαν προσυμφωνήσει και υλοποίησαν το μοίρασμα της … εξουσίας του Δήμου και μάλιστα με τον παράνομο αποκλεισμό στα όργανα του Δήμου, των παρατάξεων κ. Γούτου, Παπακωνσταντινόπουλου και Κουρή, τρανή απόδειξη για το «μαύρο» πρόσωπο διοίκησης του Δήμου μας.

 

Τώρα το τι συνέβη μεταξύ τους …«…ο Θεός και η ψυχή τους…», που λέει ο λαός μας. Στηλιτεύουμε τέτοιες αδιαφανείς, αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές πρακτικές, για να μην ξεχνιούνται σε επόμενη εκλογική αναμέτρηση και κυρίως να είναι καταδικαστέες από τώρα.


Γιώργος Περπής
Νομικός, πρώην Δήμαρχος Αιγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου