ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Μουσικά Εργαστήρια για παιδιά «Στα μονοπάτια του ήχου» από το Μουσείο Ιστορίας-Λαογραφίας Λόγγου


Το Μουσείο Ιστορίας και Λαογραφίας Λόγγου, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, διοργανώνει Μουσικά Εργαστήρια για παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών, σε 5 δίωρες συναντήσεις, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2020.

Σχεδιασμός- Υλοποίηση:


Σοφία Μπαρδούτσου 

Αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση Μουσικής Σύνθεσης. Έχει λάβει πτυχίο «Φυγής», «Αντίστιξης» και «Αρμονίας», καθώς και δίπλωμα «Βυζαντινής Μουσικής». Παράλληλα έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και το κλασικό τραγούδι και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικής παιδαγωγικής, χορωδιακής πράξης και διεύθυνσης. Το 2019- 20 υπήρξε συντονίστρια του εργαστηρίου Σύνθεσης στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ι. Π., ενώ το 2015 πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Κοινωφελές Ίδρυμα Παξών, με τη μορφή της διοργάνωσης και της διεξαγωγής παιδικών μουσικών εργαστηρίων σε παιδιά 4-7 χρονών. Είναι συνεχές μέλος χορωδιών και φωνητικών συνόλων με τα οποία έχει πραγματοποιήσει πληθώρα συναυλιών και παραστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιόνιος Ακαδημία, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Φεστιβάλ Νέων Μουσικών Bayreuth, Βασιλική Αγίου Πέτρου, Ρώμη, Carnegie Hall NY).


Κλειώ Παναγιωτοπούλου

Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με ειδίκευση στο βιολοντσέλο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πρακτικής διδασκαλίας του οργάνου και μουσικής παιδαγωγικής. Επιπλέον, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο, έλαβε πτυχίο Αρμονίας και παρακολούθησε μαθήματα Αντίστιξης και Φούγκας. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με την εκτέλεση και ερμηνεία της μουσικής με διακεκριμένους καθηγητές. Ως εκτελέστρια έχει αποτελέσει μέλος σε ορχήστρες και σε σύνολα μουσικής δωματίου, με τα οποία και έδωσε συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, Δημοτική πινακοθήκη Θεσσαλονίκης Villa Bianca, Ωδείο Αθηνών, Athenaeum, Δημοτικά ωδεία Καλαμάτας, Καβάλας, Ξάνθη, Tivoli Vredenburg - Utrecht, Concertgebouw- Amsterdam). 

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 24 Ιουνίου στο τηλέφωνο 6985930765 και στα mail: laografikomoyseiologgou@gmail.com ή sopbard@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου