ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Πρόταση «βόμβα» στο Αίγιο για μπασκετικό Παναιγιάλειο

Όλοι ξέρουν ότι η λέξη Παναιγιάλειος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο και την Αιγιάλεια εδώ και πολλά χρόνια.

Πως όμως θα σας φαινόταν αν τελικά εμφανιζόταν και… δεύτερος Παναιγιάλειος στο προσκήνιο; Ναι, ένας άλλος Παναιγιάλειος, μπασκετικός, αλλά επί της ουσίας κάτω υπό την σκέπη της ομάδας ποδοσφαίρου!

 

Πολυσύνθετο ακούγεται, όμως τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο δείχνουν. Έτσι και όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Match», τις τελευταίες ημέρες στο Αίγιο υπάρχει μια έντονη διαβούλευση προκειμένου να συσταθεί και Παναιγιάλειος στο μπάσκετ.

 

Το όνομα φυσικά υπάρχει, άρα εκείνο το οποίο εκκρεμεί είναι η ομάδα. Αυτή λοιπόν η ομάδα θα προκύψει (αν και είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί) με την συνένωση δυνάμεων των Κεραυνού Αιγίου και Ήφαιστου Αχιλλέα και να δημιουργηθεί ο Παναιγιάλειος που θα έχει φυσικά πολύ μεγαλύτερη ισχύ και δυναμική.

 

«Κολλάει» λόγω Ήφαιστου Αχιλλέα

 

Αν και για το φιλόδοξο εγχείρημα σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η πλευρά του Κεραυνού Αιγίου λέει ναι με τα… μπούνια, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την αντίστοιχη του Ήφαιστου για τους δικούς της λόγους.

Κάπου εδώ λοιπόν το ζήτημα έχει κολλήσει και δεν προχωράει με την ίδια αισιοδοξία που υπήρχε στην αρχή.

Να σημειωθεί ότι ένα ανάλογο περίπου πλάνο, για τη συσπείρωση δυνάμεων στο Αίγιο και τη δημιουργία του μπασκετικού Παναιγιάλειου είχε υπάρξει και πριν μερικά χρόνια ως ιδέα του αείμνηστου Χάρη Μπόγδανου, η οποία όμως ούτε και τότε «περπάτησε».


Matchnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου