ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Παρουσία του Μητροπολίτη κ.Ιερώνυμου η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γεωργίου στην Αγία Βαρβάρα Ακράτας


Την Κυριακή 16/8/2020, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο χωριό Αγία Βαρβάρα Ακράτας, έγινε πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Ιερώνυμου και συνλειτουργούντος των ιερέων π. Δημήτριου Ταρανά, π. Σάββα Ζαφειρόπουλου και του διάκου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Νύμφωνα.

Τον Μητροπολίτη υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Αθανάσιος Ξυγκάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας Γιώργος Γιοβάς. 

Στη Θεία Λειτουργία παρεβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας Γιώργος Γιοβάς, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτης Κρικέτος και Ποροβίτσας Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, από το Α.Τ. Ακράτας ο Υπαστυνόμος Γεώργιος Μούζουλας, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων ο Πυρονόμος Βασίλειος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιαλείας Γεώργιος Σακελλαρόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Κωνσταντίνος Γιοβάς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

 



Ο Μητροπολίτης ξεναγήθηκε στους ναούς της Αγίας Βαρβάρας, εγκαινίασε το περιφερειακό ιατρείο Αγίας Βαρβάρας, επισκέφτηκε την έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Βασιλικής Φουντούκου που φιλοξενείται στον πετρόχτιστο ξενώνα της πλατείας, ενώ το μεσημέρι παρατέθηκε γεύμα στην πλατεία του χωριού σε όλους τους επισήμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου