ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ποδηλατικός Όμιλος Αιγίου “Διαγόρας”: «Όχι στις πολιτικές κόντρες – Να δημιουργήσουμε για το κοινό συμφέρον της πόλης»

Την ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης χρήσης του δημοτικού χώρου που βρίσκεται πλησίον του Κοιμητηρίου της Κοινότητας Αιγίου, στο Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία «Διαγόρας – Ποδηλατικός Όμιλος Αιγίου», αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, με τον πρόεδρο ωστόσο του Ομίλου, Γιώργο Τζάκη, να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του προς τις παρατάξεις της κ. Ψυχράμη και του κ. Γούτου, που δεν ψήφισαν θετικά προς το αίτημά του, κάνοντας λόγο για πολιτικές κόντρες. 


Συγκεκριμένα ο κ. Τζάκης αναφέρει:  

«Χθες. στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας, η παράταξη της κ. Ψυχράμη και η παράταξη του κ. Γούτου, δεν ψήφισαν την συνέχεια της δωρεάν παραχώρησης του οικοπέδου για να συνεχίσει την πλούσια δράση του ο ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου.

Ο κ. Μαρινόπουλος είπε να πληρώνουμε ένα αντίτιμο όπως όλα τα αθλητικά σωματεία. Το δέχομαι κ. Μαρινόπουλε, αλλά θέλω να μου φτιάξετε εσείς ένα ποδηλατικό πάρκο με έξοδα του Δήμου. Γιατί τα άλλα αθλητικά σωματεία έχουν έτοιμους αθλητικούς χώρους.

Εμείς βρήκαμε ένα χωράφι και με δικές μας ενέργειες και την στήριξη από φορείς της περιοχής μας φτιάξαμε αυτό που βλέπετε στα λινκ από κάτω.

 

https://youtu.be/vM6dsC8wKKs

 

https://youtu.be/SgIAIB-r_LA

 

https://youtu.be/TdNJqY7GRrI

 

Ο κ. Γούτος δεν είπε γιατί αρνήθηκε η παράταξη του.

Κύριοι. γιατί δεν αφήνετε τα μικρά παιδιά να κάνουν ποδηλασία σε ασφαλές περιβάλλον;

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αύριο αν γίνει ένα ατύχημα;

Αφήστε λοιπόν τις όποιες κόντρες πολιτικά έχουμε εμείς οι μεγάλοι μεταξύ μας και δημιουργήστε για το κοινό συμφέρον της πόλης μας και των πολιτών της.

Θέλω να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας, τους δημοτικούς συμβούλους και αρχηγούς παρατάξεων που ψήφισαν υπέρ του αιτήματος μας».

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου