ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Στη γνωστή μορφή του, (κρεμαστό ή καθιστό), αλλά και σε δοκιμαστική έκδοση λίγων τεμαχίων, τύπου «βιβλίο», κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».

Εκτός από τις καθιερωμένες αναφορές στα ρεκόρ και τις επιτυχίες των αθλητών του, φέτος γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, (26η Ιανουαρίου 1821 - τοπική εορτή).  

 

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι η πρωτοβουλία της διοίκησης να δοθούν τα έσοδα από τη διάθεση των ημερολογίων στο ΕΚΑΜΕ Αιγιαλείας. Τα έσοδα αυτά αποτελούσαν κάθε χρόνο σημαντικό βοήθημα για τις αμοιβές των προπονητών, τη χρηματοδότηση των αποστολών του συλλόγου στα πανελλήνια πρωταθλήματα και την αγορά αθλητικού υλικού. 

 

 

Ωστόσο η Διοίκηση φέτος ήθελε να δώσει  το σήμα, ότι η τοπική μας κοινωνία όχι μόνο συνεχίζει αλλά και ενδυναμώνει το ενδιαφέρον της, προβάλλοντας  και  υποστηρίζοντας το ΕΚΑΜΕ, ένα σωματείο, με υποδειγματική λειτουργία, υψηλούς σκοπούς και σημαντικότατα επιτεύγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου