ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Οριστικό: Ανοίγει από τη Δευτέρα το λιανεμπόριο στην Αχαΐα με click in shop και click away

Όπως κάθε Παρασκευή, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε ζωντανά για το πώς «κινείται» στην χώρα μας ο κορονοϊός αλλά και για τις νέες αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν οι καθηγητές Παπαευαγγέλου και Μαγιορκίνης, αλλά και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

 

O κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα, 12.04.2021, επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

 

Το λιανεμπόριο συνεχίζει την λειτουργία του, αλλά αλλάζει το όριο ατόμων στα καταστήματα, καθώς αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων και πλέον η αναλογία έχει ως εξής: Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

 

Αποφασίστηκε επίσης η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (η οποία παραμένει στο βαθύ κόκκινο) με click in shop και click away, ενώ στην Θεσσαλονίκη μόνο με click away. Στην Κοζάνη δεν θα επαναλειτουργήσουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου