ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου: Καλύτερες υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας

Με ευαισθησία και στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ως προς τη διάθεση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους ειδικών παθήσεων,

για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και των γύρω περιοχών Καλαβρύτων μέχρι και Κορινθίας, μετά από 12 χρόνια ως μοναδική υπάλληλος, οι υπηρεσιακές προσπάθειές ευοδώθηκαν.

 

Τον Αύγουστο 2020 μετακινήθηκε μόνιμα στην υπηρεσία του Αιγίου, ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φαρμακοποιός ο κ. Μενεγάκης Χρυσοβαλάντης.

 

Στις 12/3/2021 με χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τη Διοίκηση ΕΟΠΥΥ ότι οι διαδικασίες αλλάζουν και πλέον θα έχουμε φάρμακα ετοιμοπαράδοτα και οι συνταγές θα εκτελούνται άμεσα ώστε να έχουμε ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, λιγότερη γραφειοκρατία και αποκέντρωση.

 

Στις αντίξοες υπηρεσιακές συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, αρωγός στην προσπάθειά μας, ο Βουλευτής του Ν. Αχαΐας κ. Ιάσωνας Φωτήλας, σε άψογη συνεργασία που είχαμε με τον επιστημονικό του συνεργάτη κ. Κυριακίδη Δημήτρη, ήταν καταλυτική για τη μεταφορά των προβλημάτων στη κεντρική Διοίκηση που αντιμετώπιζε το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου ώστε να λυθούν προς όφελος των ασθενών.

 

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση ΕΟΠΥΥ για την ευαισθησία της στο θέμα της εξυπηρέτησης των ασθενών, της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας. Η συγκεκριμένη απόφαση θα διευκολύνει τη λειτουργία του φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Αιγίου και θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι αρωγός σε κάθε μελλοντική προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών από το τμήμα μας.

 

ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜSc ΕΟΠΥΥ ΑΙΓΙΟΥ

 

ΦΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΙΓΙΟΥ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

 

https://dimzoits.blogspot.com/2021/03/blog-post_73.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου