ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Ντίνος: Ευχαριστίες και ευχές στο νέο Προεδρείο του Δ.Σ. Αιγιαλείας

Με την ευκαιρία της λήξεως της θητείας μου και την εκλογή νέου Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας, θέλω να ευχαριστήσω τις δημοτικές παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμισι χρόνια. Ήταν ένα νέο εγχείρημα, που για πρώτη φορά δημοτική αρχή δεν είχε πλειοψηφία στο Δ.Σ.

 

Χρειάστηκε χρόνος και σοβαρές διακυμάνσεις - αντιπαραθέσεις για να βρεθεί ο βηματισμός, όμως το δημοτικό συμβούλιο κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο και αυτό με ικανοποιεί πλήρως. Η παραγωγή του δημοτικού έργου μπορεί κάποιες φορές να καθυστέρησε, αλλά τελικά προχώρησε.

 

Το Δημοτικό συμβούλιο είναι ο κορυφαίος θεσμός κάθε δήμου και ο ρόλος των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και ο σεβασμός κάθε άποψης, είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας του. Οι όποιες διαφορετικές απόψεις και αντιπαραθέσεις, πρέπει να αποτελούν μέρος ενός γόνιμου διαλόγου για παραγωγή δημοτικού έργου και να μην μετατρέπονται σε προσωπικές.

 

Στην λειτουργία κάθε συλλογικού οργάνου υπάρχουν κανόνες, που πρέπει να υπηρετούνται με σεβασμό από όλους, για να μπορεί το όργανο αυτό να επιτελεί τον σκοπό του και να έχει το  κύρος που του αναλογεί στην κοινωνία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους συναδέλφους του Προεδρείου (Αντιπρόεδρο και Γραμματέα).

 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του γραφείου στήριξης του Προεδρείου Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο του Δ.Σ. Αιγιαλείας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο η λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου